Hét perfecte kerstcadeau

Maak je kerstcadeau extra persoonlijk

Alleen een cadeaukaart is natuurlijk ook al speciaal!

1. Kies je thema

Laten inpakkenLaten inpakken

2. Laten inpakken

Laten inpakkenLaten inpakken

3. Persoonlijk bericht

Persoonlijk berichtPersoonlijk bericht

4. Verstuur

Laten bezorgenLaten bezorgen

Het kerstcadeau waar álles mee kan

  • Breedst besteedbare cadeaukaart van Nederland

  • Ruim 16.000 winkels en 1.250 webshops

  • Ook de keuze uit restaurants en belevenissen

  • Volledig saldo 3 jaar geldig en in delen te besteden

Last minute kerstcadeau nodig? Geef de VVV Online Cadeaucode

Kerstcadeau kopen?

Kerst is hét moment om aan je dierbaren te denken en hen te verrassen met een leuk kerstcadeau. Maar met welk kerstcadeau maak je ze blij? 

Persoonlijk kerstcadeau

Het liefst verras je een dierbare met een persoonlijk kerstcadeau. Bij het samenstellen van je VVV Cadeaukaart heb je diverse personalisatiemogelijkheden. Door te kiezen voor een speciale thema cadeaukaart, een luxe cadeauverpakking en/of een persoonlijk kaartje maak je je kerstcadeau nóg persoonljker!

Kerstcadeau voor hem

Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor een man, vader of vriend? Met de VVV Cadeaukaart geef je de keuze uit een wereld aan cadeaus en oneindig veel belevenissen. Hij kan onder andere terecht bij Coolblue, amazon.nl, Gamma, Decathlon, Zalando, Playstationstore.nl, Intratuin, Bever, Bruna, Thuisbezorgd.nl en nog veel meer!

Kerstcadeau voor haar

Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor een vrouw, moeder of vriendin? Met de VVV Cadeaukaart geef je de keuze uit een wereld aan cadeaus en oneindig veel belevenissen. Zij kan onder andere terecht bij ICI Paris XL, Zalando, De Bijenkorf, Intratuin, Fonq, Hema, Wehkamp, Bruna, Kruidvat, Nationale bioscoop bon, Weekendjeweg en nog veel meer!

Duurzaam kerstcadeau

Geef je graag een duurzaam kerstcadeau? Dan zit je al helemaal goed met de VVV Cadeaukaart. Deze cadeaukaart is namelijk gemaakt van duurzaam papier. Dat betekent dat ons kwalitatief hoogwaardige papier uit verantwoord beheerde bossen komt. Daarnaast is de VVV Cadeaukaart ook nog eens bij duurzame acceptanten te besteden.