Podium Dinerbox, een compleet avondje uit!

Geef een complete avond uit met de Podium Cadeaukaart & VVV Dinercheque in één box. Begin de avond in het restaurant voor een gezellige borrel of heerlijk hapje eten en ga daarna naar een leuke voorstelling of concert in het theater.

Wat zijn de voordelen van de Podium Dinerbox

Een gezellige borrel of een uitgebreid diner, gevolgd door een onvergetelijke livebeleving in het theater, je geeft het met deze unieke cadeaubox, maar er zijn nog meer voordelen:

Podium Dinerbox, twee cadeaukaarten in één box

Geef een complete avond uit met de Podium Cadeaukaart & VVV Dinercheque in één box.Geef een complete avond uit met de Podium Cadeaukaart & VVV Dinercheque in één box.

Podium Dinerbox besteden

Podium Dinerbox te besteden door heel NederlandPodium Dinerbox te besteden door heel Nederland

Podium Dinerbox te besteden door heel Nederland

Kies een voorstelling of concert bij één van de 300+ Theaters, Concertzalen en Poppodia aangesloten bij Podium Cadeaukaart. Gelukt? Zoek vervolgens op de website van VVV Dinercheque een restaurant of café in de buurt en reserveer. Voor je het weet is je avondje uit compleet en kan de voorpret beginnen.

Aanbevolen top 30 Podia & Restaurants

Wij hebben alvast wat leuke suggesties voor je op een rijtje gezet. Onze top 20 is ondertussen alweer uitgebreid naar 30 aanbevolen podia met restaurants door heel Nederland.

Bekijk hier alle verzilverpunten van Podium Cadeaukaart.
Bekijk hier alle verzilverpunten van VVV Dinercheque.