VVV Dinercheque

VVV Dinercheque, de lékkerste cadeaukaart

Per januari 2023 stopt de verkoop van de VVV Dinercheque in onze webshop. De nieuwe cadeaukaart VVV Lekker & Weg vervangt de VVV Dinercheque en geeft je talloze mogelijkheden voor een restaurantbezoek, dagje uit of andere belevenissen.

Tot medio mei 2023 kun je nog een VVV Dinercheque kopen bij een verkooppunt bij jou in de buurt.

Heb je nog een VVV Dinercheque liggen? Dan kun je deze tot tenminste 2025 besteden bij een van de velen aangesloten restaurants.

De VVV Lekker & Weg Cadeaukaart

Bestedingspunten van de VVV Dinercheque

Maak kennis met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart. Deze belevenissen cadeaukaart geeft je nog meer mogelijkheden als het gaat uitjes, belevenissen, nachtjes weg en een restaurantbezoek. 

Een verjaarsdasgcadeau voor je zus, afscheidscadeau voor de juf van groep 8 of gewoon een bedankje voor de lieve buurman. Met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart geef je een echte belevenis cadeau.

Breed besteedbaar

Snelle levering: voor 17.00 uur betaald, de zelfde dag verzondenSnelle levering: voor 17.00 uur betaald, de zelfde dag verzonden

Voor ieder wat wils

Voor ieder wat wils van eetcafé tot sterrenrestaurant zo zit er altijd een restauant bij jou in de buurtVoor ieder wat wils van eetcafé tot sterrenrestaurant zo zit er altijd een restauant bij jou in de buurt

Passend cadeau

Voor elk cadeaumoment voor iedere persoon geef een passend etentje cadeauVoor elk cadeaumoment voor iedere persoon geef een passend etentje cadeau

Bestedingspunten

Bestedingspunten van de VVV Dinercheque

Een avondje lekker uit eten, een lang wellness-weekend met vriendinnen of een dag naar de Efteling met kids. Met meer dan 17.000 (online) winkels en besteedpunten heb je oneindig veel keuze uit restaurants, winkels uitjes en belevenissen.

Van bekende merken zoals ICI PARIS XL, Decathlon en Van der Valk tot de lokale brasserie of boutique bij jou in de buurt.

Bekijk in de uitgebreide besteedzoeker waar(aan) je jouw Cadeaukaart kunt besteden.

Benieuwd naar onze andere cadeaukaarten? Ga naar: